Politica de Confidentialitate

In cadrul Mc Sport Rc, denumirea comerciala a S.C. Mc Sport Rc S.R.L, prioritatea noastra numarul unu este protejarea informatiilor tale personale.

Fiind pe deplin constienti de faptul ca informatiile tale personale iti apartin, facem tot posibilul sa stocam in siguranta si sa procesam cu atentie informatiile pe care le imparti cu noi.

Punem cel mai mare pret pe increderea ta. Astfel, colectam o cantitate mica de informatii doar cu acordul tau si le folosim doar pentru scopurile intentionate. Nu oferim informatii unor parti terte fara a te informa.

1. Sfera de aplicare

Prezenta Politica de Confidentialitate se aplica tuturor dispozitivelor, site-urilor web sau aplicatiilor online Mc Sport Rc care se refera la sau contin linkuri catre Politica de Confidentialitate (denumite colectiv
„Serviciile” noastre). Este important sa cititi cu atentie Politica de Confidentialitate, deoarece, de fiecare data cand utilizati Serviciile noastre, acceptati practicile pe care le-am descris in Politica de Confidentialitate.

2. Informatiile pe care le colectam

Colectam diferite tipuri de informatii in legatura cu Serviciile, inclusiv:

Informatii pe care ni le furnizati in mod direct (creare cont/profil, efectuarea comenzii, formular contact);
Informatii pe care le colectam in legatura cu utilizarea Serviciilor prin intermediul software-ului de pe dispozitiv si prin alte mijloace;
Informatii pe care le obtinem din surse terta parte (din surse publice si comerciale in limitele permise de lege, din retelele de socializare atunci cand decideti sa va conectati la acestea).

De asemenea, va putem solicita consimtamantul pentru a colecta informatii care nu sunt descrise in Politica de Confidentialitate.

3. Transferul datelor

Datele sensibile, cum ar fi cele de inregistrare, parola, datele de adresa, informatiile privind metoda de plata, datele cardului bancar/ de credit sau datele de facturare aferente debitarilor directe vor fi transferate in mod exclusiv prin conexiuni criptate (HTTPS / SSL) si vor fi stocate in mod exclusiv pe servere securizate. Procesarea platilor online este gestionata de compania Eu Platesc.

4. Utilizarea si dezvaluirea informatiilor

Printre altele, utilizam informatiile pe care le colectam despre dvs. in urmatoarele scopuri:

Pentru a va oferi Serviciile solicitate;
Pentru a intelege modul in care utilizati Serviciile, astfel incat sa va putem imbunatati experienta;
Pentru a oferi continut si servicii personalizate, pe baza activitatilor anterioare in cadrul Serviciilor noastre;
Pentru activitati de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanta (e-mail) de comunicari comerciale privind produsele si serviciile Mc Sport Rc ;
Pentru a evalua si a analiza piata, produsele si serviciile noastre (inclusiv solicitarea opiniilor dvs. referitoare la produsele si serviciile noastre si realizarea sondajelor in randul clientilor);
Pentru a desfasura extrageri de premii gratuite, concursuri cu premii sau promotii, in limitele permise de lege;
In alte scopuri, avand consimtamantul dvs.

5. Cui dezvaluim informatiile dvs. ?
Nu vom dezvalui informatiile dvs. catre terte parti, pentru a fi utilizate in propriile scopuri de marketing sau comerciale ale acestora, fara consimtamantul dvs. Totusi, este posibil sa dezvaluim informatiile dvs. catre urmatoarele entitati:

Firme afiliate – firme din grupul Mc Sport Rc;
Parteneri de afaceri – companii de incredere care pot furniza informatii despre produsele si serviciile care ar putea fi de interes pentru dvs.;
Procesori de date – firme de curierat au acces la datele cu caracter personal necesare transportarii si livrarii produselor;
Autoritati – atunci cand ni se solicita acest lucru sau pentru protejarea intereselor Mc Sport Rc si a utilizatorilor sai.

6. Ce facem pentru a va mentine informatiile in siguranta ?

Mc Sport Rc asigura securitatea adecvata a datelor cu caracter personal, precum si protectia acestora impotriva gestionarii, pierderii accidentale, stergerii sau daunelor ilicite prin implementarea unor masuri tehnice si/sau organizatorice potrivite. Totusi, retineti ca, desi luam masuri rezonabile pentru a va proteja informatiile, niciun site web, nicio transmisiune pe internet, niciun computer si nicio conexiune wireless nu sunt complet sigure.

7. Durata pentru care va prelucram datele

Ca principiu, Mc Sport Rc va prelucra datele dvs. cu caracter personal atat cat este necesar pentru realizarea scopurilor de utilizare mentionate mai sus.

Elementele vizuale ( fotografiile realizate de dvs.) sunt colectate automat de server in momentul plasarii comenzii, cu scopul unic de a realiza produsele solicitate. Dupa finalizarea si livrarea comenzii, elementele vizuale vor fi pastrate in productie timp de 10 zile pentru a putea gestiona eventualele reclamatii (refacerea comenzilor) sau comenzi ulterioare. In urma acestei perioade fotografiile vor fi sterse definitiv de pe serverul nostru.

8. Cum puteti accesa, revizui sau sterge informatiile dvs. ?

Puteti vizualiza si modifica informatiile despre profilul dvs. in sectiunea Contul meu a site-ului nostru. De asemenea, puteti sa revizuiti, sa actualizati, sa solicitati modificari in informatiile dvs. personale sau stergerea datelor contactandu-ne pe adresa de email office@mcsportrc.ro .

9. Modificari ale politicii de confidentialitate

Daca vom considera ca este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, vom publica respectivele modificari in aceasta pagina pentru a va informa cu privire la tipurile de informatii pe care le colectam si modul in care le utilizam. Daca aveti intrebari cu privire la politica noastra de confidentialitate va rugam sa ne contactati.

Aceasta pagina de internet foloseste fisiere de tip cookie. Pentru mai multe informatii cu privire la modul in care se folosesc aceste fisiere, va rugam sa accesati urmatorul link: