Termeni si Conditii

Accesarea si folosirea acestui Site, implica acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor de mai jos. Pentru utilizarea in cele mai bune conditii a Site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

1. Definitii si Termeni

Mc Sport Rc – este denumirea comerciala a S.C. Mc Sport Rc S.R.L., persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Galati, Rediu, nr. 88, avand numar de ordine in Registrul Comertului J17/871/2016 , cod unic de inregistrare fiscala 36160266.

Vanzator: Mc Sport Rc

Cumparator: persoana fizica/persoana juridica care isi face un Cont in Site si efectueaza o Comanda.

Utilizator – orice persoana fizica/juridica inregistrata pe Site, care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii.

Cont – sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Cumparator si istoricul Cumparatorului in Site (“comenzile tale”).

Favorite – sectiune din Cont care permite Cumparatorului/Utilizatorului sa isi creeze Liste.

Lista – pagina web din Favorite in care Cumparatorul/Utilizatorul poate adauga Bunuri pe care le considera a fi preferate si pe care, ulterior, le poate adauga in cosul de cumparaturi („cosul tau”).

Site – domeniul www.mcsportrc.ro si subdomeniile acestuia.

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Mc Sport Rc se obliga sa livreze produsele, iar Cumparatorul sa achite contravaloarea acestora.

Produse si Servicii – orice produs sau serviciu, precizate in Comanda, ce urmeaza sa fie furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului.

2. Informatii despre produse

Mc Sport Rc face toate eforturile pentru a va prezenta cu maxima corectitudine modelele, materialele, culorile si descrierea produselor. Totusi, datorita volumului mare de date pot aparea inadvertente in cadrul informatiilor referitoare la produs. De asemenea, culorile pe care le vedeti pe monitor pot fi diferite de culorile reale ale produselor.

3. Comenzi

Nu exista comanda minima impusa. Toate preturile afisate pe site sunt in RON si contin TVA. Preturile afisate nu contin taxele de transport. Aceste taxe vor fi comunicate telefonic de catre un reprezentant Mc Sport Rc si vor fi achitate de Cumparator.

Factura fiscala se emite conform legislatiei in vigoare din Romania si se trimite impreuna cu produsele comandate la adresa de livrare.

Conform legilor in vigoare, comanda facuta pe acest Site se considera un contract intre Cumparator/Utilizator si Mc Sport Rc si trebuie executata de catre ambele parti. Aceasta inseamna ca Mc Sport Rc se obliga sa livreze produsele si serviciile comandate, iar Cumparatorul/Utilizatorul se obliga sa plateasca contravaloarea comenzii.

Ne rezervam dreptul de a modifica preturile afisate pe Site atunci cand consideram ca acest lucru este necesar.

Mc Sport Rc foloseste serviciile altor companii, de exemplu pentru transport, plata, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral firmelor prestatoare de servicii. Este responsabilitatea Cumparatorului/Utilizatorului ca inainte de folosirea acestor servicii sa cunoasca si sa accepte conditiile si termenii serviciilor.

4. Copyright

Site-ul si toate elementele acestuia (grafica Web, texte, programe etc.) sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul nostru a oricarui element cuprins in acest Site se pedepseste conform legilor in vigoare.

5. Limitare de responsabilitate

Ca urmare a legislatiei in vigoare, Mc Sport Rc nu are nici o responsabilitate in ceea ce priveste:

intarzierile la livrare datorate transportatorului;
deteriorarile, distrugerile, pierderile survenite pe timpul transportului pana la destinatar, care cad in sarcina transportatorului;
informatiile eronate furnizate de cumparator. Acesta are posibilitatea corectarii oricand a datelor personale din contul creat pe site;
posibilitatea de a contacta virusi prin accesarea acestui Site sau prin primirea de e-mail-uri cu caracter informativ sau promotional;
neplacerile create de intreruperea accesului in Site datorate furnizorului de servicii internet (ISP).

Ne rezervam dreptul de a refuza o comanda in orice moment al procedurii de comanda din mai multe motive, printre care:

materialul comandat nu este pe stoc;
identificarea unei erori in informatiile despre produs, inclusiv pretul sau o oferta promotionala.

Daca intervin probleme la o comanda va vom contacta prin e-mail sau telefonic.

6. Dispozitii finale

Ne rezervam dreptul de a face orice modificari ale acestor termeni si conditii, precum si orice modificari asupra Site-ului, fara a fi necesara vreo notificare prealabila a utilizatorilor.

Primirea plangerilor sau sesizarilor se face prin e-mail, la adresa office@mcsportrc.ro.